Hyvän tekemisen tori

Hyvän tekemisen tori on toiminnallinen, ihmisten arjessa näkyvä osa vaalikampanjaa. Toreja järjestetään sekä ehdokasasettelun että ennakkoäänestyksen (27.-31.10) aikana.

Hyvän tekemisen tori kertoo kirkon ja oman seurakunnan tekemästä hyvästä työstä ja herättää kävijöiden kiinnostuksen työtä ja arvopohjaa kohtaan visuaalisuuden ja kokemuksellisuuden avulla.

Hyvän tekemisen tori vahvistaa myös seurakunnan sidosryhmien yhteistyötä.

Hyvän tekemisen torilla on äänestyspaikan lisäksi muuta toimintaa. Torilla voi olla kahvila, tapahtumia ja siellä pidetään esillä kirkon tekemää hyvää työtä paikalliseWoomalsti ja globaalisti. Torit ovat siis hyviä paikkoja pitää partiotoimintaa esillä. Torilla voi myös tehdä hyvää.

Ota siis heti yhteyttä omaan seurakuntaasi ja kysy milloin aikovat järjestää toreja ja miten partiolaiset voivat auttaa.

Lisätietoja Hyvän tekemisen toreista täällä.