5 vastausta artikkeliin ”Onko sinun nimesi jo partioehdokkaiden listalla?

1. Erika Vaahtera

Olen nuorten kasvatuksen ja seurakunnan talouden kokenut asiantuntija. Kokemuksesta tiedän mitä seurakunnassamme pitää tehdä järkevän talouden ylläpitämiseksi. Olen osallistunut aktiivisesti mm. talous- ja henkilöstöjaoston toimintaan kuluneella vaalikaudella.

Lapset ja nuoret ovat lähellä sydäntäni. Työssäni opettajana ja harrastuksessani partion parissa näen lasten ja nuorten tukemisen tärkeyden merkityksen. Lapsissa ja nuorissa on tulevaisuutemme – niin seurakunnassa kuin yhteiskunnassa muutenkin.
    Seurakunnan luottamushenkilöiden tärkeimpiä tehtäviä on ymmärtää taloutta. Minä ymmärrän ja haluan vaikuttaa.
    Tiedolla ja tunteella – Erika

2. Antto Hautamäki

Olen 36 –vuotias tietotekniikan diplomi-insinööri Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnasta. Rippileirin kävin Kansan Raamattuseuran Vivamossa. Kuten listamme vaaliohjelmassa, sanotaan, kannatan vastuullista taloudenpitoa, mutta lamasta huolimatta kirkon tarjoamien harrastusmahdollisuuksien olisi pysyttävä mahdollisuuksien mukaan edullisena.

Pidän myös tärkeänä, että kristilliset arvot näkyvät yhteiskunnassa.

Jos on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!
    antto_hautamaki(at)hotmail.com

Tehdään yhdessä parempi kirkko!
    Antto Hautamäki

3. Jukka Saario

Hämeenlinnan yhteinen Kirkkovaltuusto, ehdokas nro 46!
    10 viimeistä vuotta partiossa(Kaska) ja srk vapaaehtoistoiminnassa.

4. Saija Niemelä-Pentti

Vahvan oman partiotaustan omaava pikku sudarin äiti Haukiputaalta. Olen ehdokkaana Oulun yhteiseen Kirkkovaltuustoon numerolla 12 ja seurakuntaneuvostoon numerolla 71. Lasten ja nuorten asialla työssä ja vapaa-ajalla. Haluan tuoda seurakunnan työtä perheiden arkea tukemaan vieläkin vahvemmin. Viimeiset vuodet olen toiminut Haukiputaan seurakunnan lapsityön johtokunnassa.

Äänestä seurakuntalaista, joka uskaltaa puhua asioista ja myös päättää niistä!
    Saija Niemelä-Pentti